Потужний антиоксидант,стреспротектор і імуностимулятор-виноградний напій Він-Віта.20 нагород!1 л
- В наявності
369 ₴
ВИН-ВІТА. Виноград дарує життя
Потужний антиоксидант і капілярозміцнювальний засіб, радіопротектор, кардіо- та гепатопротектор, стреспротектор і імуностимулятор.
Комплекс активних біофлавоноїдів, виділених зі шкірки та кісточок темних європейських сортів винограду Vitis vinifera L. типу Каберне.
СОСТАВ:
- основні компоненти — біофлавоноїди (БФЛ), переважно антоціани, а також 20-25% танінів, 5-8% катехінів, 4-6% інших БФЛ;
- вітаміни C, В1, В2, В3, В6;
- пектини, органічні кислоти (винна, лимонна, яблучна, бурштинова);
- мінеральні речовини в біологічно активній формі (калій 1000-2000, натрій — 100-200, кальцій — 100-200, магній — 50-100 мг%, залізо). Енергетична цінність — 3 ккал/л.
"ВИН-ВИТА" РЕКОМЕНДУЕТСЯ:
- Від синдрому хронічної втоми.
- Людям, діяльність яких пов'язана з розумовими та фізичними навантаженнями, стресами, вимагає підвищеної уваги (машини, диспечера тощо).
- Від Чорнобильської катастрофи, а також особам, які перебувають у місцях із підвищеною радіацією, працівникам цехів зі шкідливими умовами праці (хімічні, металургічні тощо).
- Тим, хто потребує підвищення імунітету та адаптаційних можливостей у разі різкої зміни кліматичних-географічних умов (наприклад, знову наявним для відпочинку та лікування на курорти та в санаторії).
Навчальний для покращення уваги та пізнавальних можливостей у процесі навчання.
Понад 12 років клінічних досліджень у провідних НІЇ України та Росії довели, що природний парафармацевтик "ВІН-ВІТА":
- Підвищує гемоглобін і нормалізує формулу крові.
- Покращує функції зору, гемодинаміку ока та еластичність судин.
- Тонізує, нормалізує психоемоційну збудливість, покращує сон і концентрацію, покращує настрій, збільшує пізнавальні можливості в дітей.
- Нормалізує процеси життєдіяльності, уповільнює старіння та розвиток аеросклерозу.
- Виявляє широкий спектр бактерицидної та противірусної дії.
- Знижує похмільний синдром і шкідливі наслідки приймання алкоголю.
СПОСІБ ВЖИВАННЯ:
Приймати щодня по 1 столовій ложці на склянку чаю, води, компоту або іншого напою 2 — 3 рази на день. Дітям від 2 до 5 років разова доза — 1 чайна ложка 2 — 3 рази на день.
У разі грипу та інших вірусних захворювань вживати подвійну дозу тричі на день. Можна додавати мед або цукор до смаку.
У разі гіперацидних гастритів, виразкової хвороби шлунка та 12-палої кишки «Він-Віту» треба вживати під час або після вживання їжі, можна зі лужною мінеральною водою; у разі важких форм туберкульозу питання про використання «Він-Віта» в раціоні живлення треба погоджувати з лікарем.
Треба враховувати, що «Він-Віта» нейтралізує дію сульфамідних препаратів, тому їх не треба приймати спільно.
Мінімальний період приймання — 10 днів. Рекомендований курс 1 місяць.
УСЛОВЕ ЗБЕРІГАННЯ:
У «Він-Віті» немає спирту і консервантів, тому після розкриття флакон бажано зберігати в темному та прохолодному місці.
Різноманітні цілющі властивості винограду були відомі людству здавна. Лікувальну та загальнозміцнювальну, що продовжує життя силу винограду та одержуваного з нього вина лотока у своїх трактатах Гіппократ і Ібн-Сина, disnower, Платон і Парацельс.
Красномовним підтвердженням цілющої сили винограду та виноградного вина в наш час є уважна увага сучасних дієтологів «французький парадокс». Суть цього феноменального явища полягає в тому, що в раціоні щоденного харчування французів здавна й традиційно переважають продукти, багаті на такі шкідливі для серця й судин холестерин, мешканці Франції в набагато меншому ступеня схильні до серцево-судинних захворювань і ожиріння, ніж мешканці США та низки європейських країн. І як не дивно, секрет цього «парадокса» криється в лише особливій пристрасті французів до червоного вина — їхи, що традиційно випивається ними за обідом, келих цього напою не тільки надійно захищає серце та судини, але також дарує довголіття й допомагає зберегти навіть у похилому віці чудову фігуру.
Склад «Він-Віта»
У харчовому безалкогольному концентраті «Він-Віта», виробленому без додавання цукру та консервантів, міститься комплекс особливих речовин — біофлавоноїдів, отриманих із кісточок і шкірки винограду темних європейських сортів типу Каберне.
Що ж являють собою флавоноїди? Поліфенолів (рослинних пігментів, які є потужними природними антиоксидантами), флавоноїди є важливими учасниками процесів дихання, фотосинтезу та росту рослин, а також відіграють ключову роль у формуванні їхнього захисту від вплив несприятливих екологічних чинників, ультрафіолету, патогенних мікроорганізмів і вірусів.
Необхідно зазначити, що біофлавоноїди, що входять до складу «Він-Віта», мають надзвичайно високу антиоксидантну активність, спрямовану на боротьбу з досить небезпечними для організму людини вільними радикалами (нестабільними молекулами кисню, які надають руйнівна дія на клітинну структуру.
До найбільш корисних властивостей флавоноїдів, що містяться у «Він-Віта», також належить: імуномодулювальні, судинозміцнювальні, гіпотензивні, протизапальні, знеболювальні, бактерицидні, протиалергічні, протипухлієві, спазмолітичні, сечогінні, жовчогінні, седативні властивості.
Різноманіття різних флавоноїдів, наявних у продукті «Він-Віта», досить велике. Це переважно антоціани, катехіни — 5-7%, таніни — 20-24% (полімери катехінів, що являють собою дубильні речовини, що мають протизапальну й бактерицидну дію), проантоціанідини, кверцетин і дигідрокверцетин, лейкотантоцидини, а також потужний природний антиоксидант ресвератрол, підвищений вміст якого вирізняє червоний виноград від більшості інших рослин, що містять у своєму складі різні поліфеноли (крім вираженого імуномодулювального та протизапального дії ресвератрол має фунгіцидну властивість і сприяє зниженню рівня цукру в крові).
У складі «Він-Віта» також є:
Пектини, що підтримують оптимальний баланс корисної кишкової мікрофлори, що сприяють синтезу в кишківнику вітамінів групи B і виведенню з організму «поганого» холестерину, шлаків, токсинів та інших шкідливих речовин
Органічні кислоти (винна, глюконова, яблучна, лимонна, бурштинова, щавлева), що визначають смакові якості «Він-Віта», що поліпшують травлення й сприяють ефективному засвоєнню організмом людини заліза
Вітаміни С, Е, бета-каротин (попередник вітаміну А), вітаміни групи B (В1, В2, В3, В6, В9, B12), у комплексі, що визначають сприятливий вплив «Він-Віта» на роботу імунної, травної, ендокринної, нервової, м'язової систем, процеси кровотворення, жирового, вуглеводного, водно-сольового білкового обмінів. Завдяки оптимально збалансованому поєднанню цих вітамінів «Він-Віта» у разі регулярного вживання сприяє поліпшенню стану органів зорового апарату, шкіри, волосся й нігтів. Про різноманітну користь вітаміну Е, що входить до складу «Він-Віта», ви можете докладніше дізнатися в статті «Виноградна олія».
Необхідні для повноцінного функціонування організму людини макро- та мікроелементи (натрій, калій, кальцій, фосфор, магній, залізо, марганець, цинк, мідь, бор та ін.). Варто зазначити, що екстракт винограду, що міститься в «Він-Віта», особливо багатий на калій і магній, необхідні для злагодженої роботи серцевого м'яза та кровоносних судин, і залізом, що є найважливішим учасником процесу синтезу білка крові гемоглобіну. Цинк і магній, що входять до складу «Він-Віта», відіграють дуже важливу роль у процесі природного синтезу інсуліну, поряд із флавоноїдами та вітаміном C обумовлюють протизапальні властивості «Він-Віта», а також чималою мірою знижують ризик захворювань сечостатевої системи.
Лікувально-профілактичні властивості «Він-Віта»
Клінічні дослідження, проведені упродовж понад 15 років у провідних медичних і курортно-санаторних установах України, довели високу ефективність, чудову якість і безпеку застосування біологічно активної добавки «Він-Віта» у складі профілактики та комплексної терапії широкого спектра захворювань. Препарат «Він-Віта» відзначений понад 20 різних нагород на різних міжнародних виставках і конкурсах («Геронтологічно цінний продукт 2007 року», «Найкращий вітчизняний товар 2009 року», «Знак якості-2009», «Екологічно чисто та безпечно-2005», «100 найкращих товарів України», «Знак бездоганності — 2009» та ін.).
АПісля закінчення 30-денного курсу вживання «Він-Віта» у 80% клінічно пацієнтів, що спостерігаються, спостерігалося чимале підвищення імунітету (зокрема позитивні зміщення імунного статусу були зафіксовані в хворих НаЕЙді, а також у онкологічних хворих, що проходять курс хіміопроменевої терапії).
«Він-Віта» — у боротьбі з захворюваннями серцево-судинної системи. «Він-Віта» у разі регулярного вживання має комплексну оздоровлювальну дію на серці та кровоносні судини.
Нормалізації згортання крові. Уміщені в «Він-Віта» проантоціанідини та ресвератрол, а також вітамін Е неабияк знижують агрегацію тромбоцитів, а в поєднанні з вітаміном C підтримують згортання крові на оптимальному рівні.
Зняттю спазмів, болю й усунення запальних процесів у різних ділянках серцево-судинної системи. Флавоноїди, які є чудовим джерелом «Він-Віта», мають виражені знеболювальні, спазмолітичні та протизапальні властивості.
Користь «Він-Віта» для травної системи. «Він-Віта» перешкоджає надмірному утворенню гістаміну, сприяючи у такий спосіб швидкому загоєнню виразкових утворень у шлунково-кишковому тракті
«Він-Віта» — чудовий засіб для профілактики та лікування анемії. У складі «Він-Віта» є низка речовин, які активно беруть участь у процесі природного синтезу білка еритроцитів крові гемоглобіну (залізо, флавоноїди, марганець, мідь, цинк, вітаміни С, Е та вітаміни групи B).
«Він-Віта» покращує роботу органів зору. Складники «Він-Віта» флавоноїди (особливо антоціани та проантоціанідини) і вітамін С у комплексному поєднанні мають досить сприятливий вплив на роботу зорового апарату.
Вітаміни групи B у складі «Він-Віта», необхідні для повноцінної роботи сітківки та зорового нерва, запобігають помутнінню кришталика ока та в комплексі з флавоноїдами та вітаміном С сприяють нормалізації внутрішньоочного тиску
«Він-Віта» — продукт для жіночої краси та здоров'я. Флавоноїди, що містяться в «Він-Віта», чинять дуже сприятливий вплив на організм жінки, аналогічну дії жіночих статевих гормонів естрогенів (змінно тому флавоноїди часто називають «фітоестрогенами»).
За бажання в розведений концентрат «Він-Віта» перед вживанням можна додати цукор, мед або фруктовий сироп.
У разі грипу, ГРВІ або ГРЗ вищезазначену разову дозу приймання «Він-Віта» можна збільшити удвічі.
У разі виразкової хвороби або гастритів із підвищеною секрецією шлункового соку «Він-Віта»стебає вживати під час або після приймання їжі, роздаючи цей продукт лужною мінеральною водою (1 ст. ложка «Він-Віта» на 100 г мінеральної води).
Протипоказання до вживання
Індивідуальна нестерпність цього продукту. «Він-Віта» не треба приймати одночасно із сульфамідними препаратами. Перед вживанням «Він-Віта» хворим із важкою формою туберкульозу треба попередньо проконсультуватися з лікарем.
Умови зберігання
Після першого відкриття флакон із цим препаратом необхідно зберігати в темному та прохолодному місці.
ТУ У 21032903-001-95.
Укладання МОЗ України No 22-04-02,1480 від 09.11.95 г.
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Рідина |
Виробник | Екофарм |
Країна виробник | Україна |
Вага | 1000 г |
Користувацькі характеристики | |
Клінічні дослідження, що проводяться протягом більш як 15 років у провідних медичних та курортно-санаторних установах Росії і України, довели високу ефективність, | відмінна якість і безпека застосування біологічно активної добавки «Вин-Віта» у складі профілактики і комплексної терапії широкого спектру захворювань. |
Вин-Віта виявляє широкий спектр бактерицидної і противірусної дії | Клінічно також було доведено, що виражену гепатопротекторну та антиоксидантну властивості «Вин-Віта» дають можливість ефективно застосовувати цей продукт у складі протипухлинної хіміотерапії |
Тонізує, нормалізує психо-емоційну збудливість, покращує сон і концентрацію, підвищує настрій, збільшує пізнавальні можливості дітей. | Нормалізує процеси життєдіяльності, уповільнює старіння і розвиток аеросклероза. |
Вин-Віта підвищує гемоглобін і нормалізує формулу крові | Покращує функції зору, гемодинаміку ока і еластичність судин. |
- Ціна: 369 ₴